koniec Slovensko – Švédsko
3:0
(2:0)
Komentuje: Jakub Kocourek
 
90+3
Tak to je obrovská škoda! Slováci znova uspali svojho súpera, Albert Rusnák vyzval na center Ľubomíra Šatku, ktorého prízemný center len tesne minul Pavol Šafranko!
 
90
V závere riadnej hracej doby prichádza posledné striedanie slovenských sokolíkov, ktoré je aj posledným striedaním v celom zápase. Pre dnešok dohral strelec nášho druhého gólu Jaroslav Mihalík, ktorý prepúšťa svoje miesto Lukášovi Haraslínovi.
 
87
Tak toto bolo od Linusa Wahlqvista veľmi škaredé. Ten totiž mimoriadne nepríjemne zasiahol Stanislava Lobotku, ktorý so toho dnes už poriadne veľ vytrpel. Švédsky obranca vidí žltú kartu.
 
86
Ďalšie striedanie Slovákov. Z ihriska odchádza Matúš Bero a na ihrisku sa znova v pozícii náhradníka objavuje László Bénes.
 
78
Švédski mladíci v týchto momentoch poriadne zatlačili Slovákov. Tentokrát sme mali aj trochu šťastia, keď Carlos Strandberg v priebehu pár sekúnd spálil dve stopercentné príležitosti. Pri tej prvej bol napokon v postavení mimo hry, v tej druhej po chybe našej defenzívy dobre zasiahol Adrián Chovan.
 
77
Skvelý Adrián Chovan znova podržal slovenský tím! Po pomerne šťastnej akcii sa lopta dostala do tesnej blízkosti našej bránky, kde strieľal Joel Asoro, avšak Chovan predviedol ďalší skvelý zákrok!
 
73
73. Ľubomír Šatka (SVK) - 3:0
 
73
Slovensko dalo gól!
Center Martina Chriena síce ešte žiadneho zo slovenských futbalistov nenašiel, do odrazenej lopty sa však po priťuknutí od Matúša Bera oprel ĽUBOMÍR ŠATKA, ktorý zvyšuje už na 3:0!
 
72
Švédsky kouč si už v tejto chvíli vyčerpal všetky svoje striedania. Z ihriska sťahuje Kristoffera Olssona, na ktorého miesto posiela Joela Asora.
 
70
Pavel Hapal po prvý raz strieda. Z ihriska odchádza kapitán Adam Zreľák, ktorý prenecháva kapitánsku pásku Milanovi Škriniarovi a svoje miesto na ihrisku Pavlovi Šafrankovi. Toto striedanie nám proti Poľsku prinieslo šťastie. Stane sa tak aj proti Švédsku?
 
56
Dobrá práca slovenskej defenzívy. Tá najskôr nepustila k strele Muamera Tankovića a následne si proti trojici našich hráčov počínal nedovolene Kerim Mrabti, ktorý za faul na Róberta Mazáňa vidí žltú kartu.
 
53
Slováci znova predviedli postupnú kombináciu, skvelý center Ľubomíra Šatku dobrým pohybom v pokutovom území tečoval Matúš Bero, lopta doskákala tesne vedľa pravej žrde švédskej brány.
 
46
Švédsky tréner pred druhým polčasom zareagoval na nepriaznivý vývoj stretnutia, keď vyťahuje rovno dvojité striedanie. Na hracej ploche už nevidíme dvojicu Paweł Cibicki a Melker Hallberg, na ktorých miesto prišli Niclas Eliasson a Muamer Tanković.
 
41
41. Matúš Bero (SVK)
 
41
Už to mohlo byť o tri góly! Jaroslav Mihalík nádherným mäkkým centrom našiel hlavu Matúša Bera, lopta zamierila len tesne vedľa ľavej žrde brány Antona Cajtofta!
 
33
Prvá švédska gólová príležitosť a hneď z toho mohol byť gól! Po centri z pravej strany sa v slovenskej defenzíve objavilo menšie okno, ktoré na hlavičkové zakončenie využil Paweł Cibicki, Adrián Chovan zasahuje!
 
22
22. Jaroslav Mihalík (SVK) - 2:0
 
22
Slovensko dalo gól!
Tak to je jednoducho paráda! Slováci pokračovali vo svojom mimoriadne aktívnom výkone na polovici súpera, naskytla sa im príležitosť na prečíslenie, Matúš Bero ešte Cajtofta neprekonal, no JAROSLAV MIHALÍK už švédskeho gólmana prepálil!
 
10
Ďalší skvelý center od Róberta Mazáňa z ľavej strany! Tentokrát však v poslednej chvíli pred Adamom Zreľákom veľmi dobre zasiahol Anton Cajtoft.
 
5
5. Martin Chrien (SVK) - 1:0
 
5
Slovensko dalo gól!
Presne takto sme si to predstavovali! Po prvom rohovom kope rozohratom nakrátko prišiel aj druhý z ľavej strany a po centri Róberta Mazáňa sa do vzduchu krásne zavesil na vzdialenejšej žrdi MARTIN CHRIEN, ktorý tak otvára skóre zápasu!