koniec ŠK Slovan Bratislava – Sporting Braga
2:4
(1:1)
Komentuje: Miroslav Revaj
 
90+3
Sporting Braga dala gól!
Je definitívne rozhodnuté o osude tohto zápasu a aj celej skupiny! O štvrtý gól v sieti Slovana sa postarali striedajúcu hráči, Galeno našiel šikovným centrom svojho spoluhráča PAULINHA, ktorý dostáva loptu do siete – 2:4!
 
75
Sporting Braga dala gól!
Len logické vyústenie posledných minút! Braga po druhom rýchlom vyrovnaní bola ako pokropená živou vodou, Novais až trestuhodne prešiel s loptou cez obranu Slovana do pokutového územia, jeho prihrávka sa odrazila nešťastne na nohu VASILA BOŽIKOVA a ten vlastným gólom upravuje stav zápasu na 2:3!
 
72
Sporting Braga dala gól!
No tak tomu sa ani nechce veriť! Tak ako aj v prvom polčase, tak aj teraz Braga okamžite vyrovnáva! Najprv tu bola veľká šanca pre Bragu, ale Greif s obranou to ešte poriešili. Portugalský celok však ešte operoval pred pokutovým územím a TRINCÃO následne vo veľkej šanci nezaváhal – 2:2!
 
70
Slovan dal gól!

Obrovská radosť na štadióne, Slovan sa vracia späť do vedenia o jeden gól! Krásnu narážačku predviedli Šporar s RHARSALLOM MOHOM, druhý menovaný krásne trafil loptu do šibenice a upravuje na 2:1!
 
44
Sporting Braga dala gól!
Tak to je teda škoda! Braga ihneď po výkope prešla do útoku a získala rohový kop. Naň si domáca obrana nedala pozor, keď na ideálny center si skvelo nabehol RUI FONTE a loptu upratal do siete – 1:1!
 
42
Slovan dal gól!

Gólová radosť domácich tribún! Miláčik a kanonier Slovana ANDRAŽ ŠPORAR, ktorý si výborne nabehol za obranu súpera a aj z trocha ťažšej pozície krásne zakončil presne k tyčke, čím podrhol skvelý brejk Slovana – 1:0!