koniec ŠK Slovan Bratislava – Sporting Braga
2:4
(1:1)
Komentuje: Miroslav Revaj
 
90+3
90+3. Paulinho (BRG) - 2:4
 
90+3
Sporting Braga dala gól!
Je definitívne rozhodnuté o osude tohto zápasu a aj celej skupiny! O štvrtý gól v sieti Slovana sa postarali striedajúcu hráči, Galeno našiel šikovným centrom svojho spoluhráča PAULINHA, ktorý dostáva loptu do siete – 2:4!
 
85
Fantastický Greif! Brankár domácich zakrátko vytiahol ešte lepší zákrok, keď sa Horta ocitol zoči-voči domácemu brankárovi, ale Greif vyrazil aj v tomto prípade loptu do bezpečia.
 
84
84. Ricardo Horta (BRG)
 
84
Výborný Greif! Novais zahrával priamy kop z ideálnej pozície, ale brankára Slovana neprekvapil, Greif výrazne ešte podržal svoj celok v hre o akýkoľvek bodový zápis.
 
83
Striedanie v tíme Sporting Braga: z ihriska odchádza Rui Fonte, prichádza Paulinho.
 
82
Striedanie v tíme Sporting Braga: z ihriska odchádza Trincão, prichádza Galeno.
 
82
Žltú kartu dostáva Jurij Medveděv (ŠK Slovan Bratislava).
 
78
Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Dejan Dražić, prichádza Rafael Ratão.
 
76
Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Nono, prichádza Kenan Bajrić.
 
75
75. Vasil Božikov (BRG) - 2:3
 
75
Sporting Braga dala gól!
Len logické vyústenie posledných minút! Braga po druhom rýchlom vyrovnaní bola ako pokropená živou vodou, Novais až trestuhodne prešiel s loptou cez obranu Slovana do pokutového územia, jeho prihrávka sa odrazila nešťastne na nohu VASILA BOŽIKOVA a ten vlastným gólom upravuje stav zápasu na 2:3!
 
72
72. Trincão (BRG) - 2:2
 
72
Sporting Braga dala gól!
No tak tomu sa ani nechce veriť! Tak ako aj v prvom polčase, tak aj teraz Braga okamžite vyrovnáva! Najprv tu bola veľká šanca pre Bragu, ale Greif s obranou to ešte poriešili. Portugalský celok však ešte operoval pred pokutovým územím a TRINCÃO následne vo veľkej šanci nezaváhal – 2:2!
 
70
Slovan dal gól!

Obrovská radosť na štadióne, Slovan sa vracia späť do vedenia o jeden gól! Krásnu narážačku predviedli Šporar s RHARSALLOM MOHOM, druhý menovaný krásne trafil loptu do šibenice a upravuje na 2:1!
 
65
Tak toto teraz môže hostí poriadne mrzieť! Fransérgio dostal prihrávku do čistej šance, mal pred sebou len brankára Greifa, ale jeho pokus o zakončenie pod brvno lízlo hornú bočnú sieť! Z určitého uhla to však vyzeralo, ako by to bol gól, Slovan si teda poriadne vydýchol.
 
64
Fonte sa dostal k lopte pred pokutovým územím, následne sa postaral o taký polocenter či strelu, lopta tesne míňa priestor Greifovej brány!
 
59
Striedanie v tíme Sporting Braga: z ihriska odchádza Wanderson de Jesus Martins, prichádza Diogo Viana.
 
57
Na druhej strane musel svoje defenzívne kvality predviesť Abena, keď v ťažkej pozícii odvrátil nebezpečný center do bezpečia, ale tvrdo padol na zem po zrážke a je momentálne v opatere lekárov!
 
49
49. Trincão (BRG)
 
48
A svoje veľké kvality teraz ukázal aj Greif! Trincão si úspešne spracoval loptu a jeho strela bola mierená pod brvno, brankár Slovana vyškrabal loptu na rohový kop.
 
48
Erik Daniel si výborne nabehol za obranu súpera, spracoval si prihrávku od De Marca a presným prízemným centrom našiel v pokutovom území Šporara! Jeho strelecký pokus len tesne míňa priestor hosťujúcej brány.
 
44
44. Rui Fonte (BRG) - 1:1
 
44
Sporting Braga dala gól!
Tak to je teda škoda! Braga ihneď po výkope prešla do útoku a získala rohový kop. Naň si domáca obrana nedala pozor, keď na ideálny center si skvelo nabehol RUI FONTE a loptu upratal do siete – 1:1!
 
42
42. Andraž Šporar (SBA) - 1:0
 
42
Slovan dal gól!

Gólová radosť domácich tribún! Miláčik a kanonier Slovana ANDRAŽ ŠPORAR, ktorý si výborne nabehol za obranu súpera a aj z trocha ťažšej pozície krásne zakončil presne k tyčke, čím podrhol skvelý brejk Slovana – 1:0!
 
3
Prvé zakončenie na bránu vyslal domáci Slovan! Moha si výborne nabehol za obranu súpera, prebral si loptu a vnikol do pokutového územia. Predviedol aj peknú kľučku, ale jeho zakončenie do stredu brány bolo slabé a T. Sá si pripisuje ľahký zákrok.