koniec MŠK Žilina – FK Senica
3:0
(0:0)
Komentuje: Matej Kubove
 
90+2
Milan Šimčák centroval z priameho kopu do päťky, výbornú pozíciu tam mal David Gáč, ktorého hlavička mala gólové parametre. Ľubomír Belko znova skvele zasiahol.
 
90+2
Žltú kartu dostáva Patrik Myslovič (MŠK Žilina).
 
90
Žilina dala gól!
Domáci rozohrali roh na krátko. Následne Enis Fazlagić odcentroval na zadnú žrď a JAKUB KIWIOR hlavičkou rozvlnil sieť.
 
88
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Taofiq Jibril, prichádza Timotej Jambor.
 
86
Ďalšia obrovská možnosť Senice. Rýchla akcia zľava priniesla zakončenie spred bránky iba tesne vedľa priestoru troch žrdí. Tentoraz Belko nezasahoval.
 
85
Žilina dala gól!
Naplno sa ukázalo pravidlo nedáš-dostaneš! Stopercentnú šancu nevyužil Sukisa a ešte v rovnakej minúte fantasticky vystrelil DÁVID ĎURIŠ. Z hranice pokutového územia to nasmerovala do rohu bránky, Ravas nemal šancu.
 
85
Obrovskú možnosť na vyrovnanie mal Elvis Mashike Sukisa, pretože po chybe v zadných radoch žilinského tímu od Kiwiora šiel sám na bránku. Výborne zasiahol Ľubomír Belko.
 
83
Adrián Kaprálik sa sprava dostal do pokutového územia a poslal prudký prízemný center smerom na bránku. Tečovať ho chcel Taofiq Jibril, lopta len o milimetre minula zadnú žrď.
 
78
Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Chris Goslin, prichádza Filip Buchel.
 
77
Žltú kartu dostáva Adrián Kaprálik (MŠK Žilina).
 
75
Žltú kartu dostáva Petr Pavlík (FK Senica).
 
70
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Matúš Rusnák, prichádza Adrián Kaprálik.
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Miroslav Gono, prichádza Patrik Myslovič.
 
67
Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Kris Twardek, prichádza Lukáš Kučera.
Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Václav Svoboda, prichádza Jakub Buchel.
 
66
Po centri z rohového kopu sa lopta odrazila na päťku, kde smeroval do veľkej šance Ján Minárik, no v poslednej chvíli pred ním zasiahol Henrich Ravas.
 
64
Gabriel Halabrín to skúsil individuálne a Ľubomír Belko mal čo robiť, pretože hráč Senice sa dostal zľava až k bránke. Jeho sólo žilinský gólman vyriešil vyrazením strely na roh.
 
61
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Adam Goljan, prichádza Dávid Ďuriš.
 
59
Žltú kartu dostáva Gabriel Halabrín (FK Senica).
 
57
Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Tomáš Egert, prichádza Gabriel Halabrín.
Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Dominik Duda, prichádza Ioannis Niarchos.
 
55
Žilina dala gól!
Favorit sa dočkal a ide do vedenia. Nádhernou ranou z takmer 30 metrov zo stoja nedal Ravasovi žiadnu šancu obranca BRANISLAV SLUKA, lopta krásne letela pod brvno. Parádny moment.
 
55
Po rozohrávke na krátko sme mohli vidieť prvý gól. Center smeroval priamo do malého vápna, v poslednej chvíli pred útočiacim hráčom odvrátil nebezpečenstvo Petr Pavlík.
 
27
Výborná akcia na pravom krídle priniesla prihrávku do šestnástky hostí, tú si našiel v streleckej pozícii Adam Goljan a Henrich Ravas musel vytiahnuť výborný a dôležitý zákrok.
 
19
Tibor Slebodník poslal veľmi zaujímavý technický pokus spred šestnástky, kde mal priestor na zakončenie. Tesne minul brvno bránky Ravasa.
 
17
Matúš Rusnák zakončil z pravej strany pokutového územia do bočnej siete. Dostal veľmi dobrú prihrávku a po teči z toho bude ešte aj roh.
 
13
Elvis Mashike Sukisa poslal loptu pred šestnástku a Šimon Šumbera vyslal výborný pas za Kiwiora. Na malé vápno si nabehol Kris Twardek, zblízka vystrelil. Obrovskú možnosť skvele zastavil Ľubomír Belko.
 
6
Žltú kartu dostáva Šimon Šumbera (FK Senica).