koniec Švajčiarsko – Slovensko
5:3
(1:1, 2:1, 2:1)
Komentuje: Ivan Harčár
 
59:36
Švajčiarsko dalo gól! Premrhali sme veľkú šancu a zaslúžene pykáme. Švajčiarsku štvrtú výhru na turnaji poistil FABRICE HERZOG. Asistencie: Denis Malgin a Pius Suter.
 
49:07
Slovensko dalo gól! Vydupeme si drámu? Už si nesmieme dovoliť nechať odskočiť favorita po druhý raz na rozdiel dvoch gólov. SAMUEL TAKÁČ iba nastrelil pred bránku a Genoniho prekonali korčule Geissera. Asistencie: Adam Sýkora a Mário Grman.
 
45:44
Švajčiarsko dalo gól! Tomáš Tatar opakovane ťažko znášal tú tyčku, ktorú nastrelil v presilovej hre. Teraz je nahnevaný dvojnásobne, pretože jeho kolega z New Jersey a tiež kapitán NICO HISCHIER si vošiel do pásma a po ľade prekonáva Húsku. Asistencia: Christian Marti.
 
32:59
Švajčiarsko dalo gól! TIMO MEIER presne ako naskakoval spoza dvierok trestnej lavice dostal skvelú nahrávku do jazdy a nekompromisne zavesil. Asistencia: Pius Suter.
 
25:32
Slovensko dalo gól! Konečne prelomil smolu JURAJ SLAFKOVSKÝ. Patrične to dal najavo, keď sa pozrel smerom hore. Kvalitnú robotu odviedol Tomáš Tatar a Genoni loví spoza chrbta druhý puk. Skvelé! Asistencie: Michal Krištof a Tomáš Tatar.
 
23:56
Švajčiarsko dalo gól! Nemal šancu chytiť puk Adam Húska. CHRISTIAN MARTI presne vypálil od modrej čiary a od jedného z našich hráčov to zapadlo do siete. Asistencie: Dominik Egli a Tristan Scherwey.
 
10:33
Slovensko dalo gól! Rýchlonohý Lantoši naplno využil svoje fantastické nohy, prehľad i pokrývanie puku. Zakončil, no Genoni zasiahol zadnou časťou tela, ale MILOŠ ROMAN sa nedal odbiť a vďaka vysokému dôrazu doráža puk za bránkovú čiaru. Asistencie: Róbert Lantoši a Adam Liška.
 
00:52
Švajčiarsko dalo gól! Čerešňák vyprodukoval veľkú chybu, keď mu puk ušiel na obrannej modrej čiare. DENIS MALGIN to tvrdo napálil a Húska nezakročil. Asistencia: Pius Suter.