koniec Slovensko – Ukrajina
0:0
(0:0)
Komentuje: Dávid Švec
 
Slovensko tri body nezískalo a na EURO 2016 zatiaľ nepostupuje. Aj napriek tomu ale patrí našim reprezentantom veľká vďaka za skvelú reprezentáciu v tomto dueli, pretože Slováci skutočne bojovali zo všetkých síl a nepríjemných Ukrajincov udržali na uzde.

S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte prííjemný zvyšok večera.
 
90+3
Koniec zápasu.
 
90+3
Hra je teraz rozkúskovaná viacerými nedovolenými súbojmi a Slovensko stále ostáva v útoku. Diváci tlieskajú, Slovensko by už o body prísť nemalo!
 
90+2
Žltú kartu dostáva Taras Stepanenko, ktorý zbytočne podržal Ďuriša. Slovensko má duel pod kontrolou.
 
90+1
Striedanie v tíme Ukrajiny: z ihriska odchádza Artem Kravec, prichádza Oleksandr Hladkij.
 
90
Nadstavovať sa budú tri minúty.
 
90
Ukrajina prešla do útoku, Ševčuk si tam vo veľkom uhle na ľavej strane prevzal prihrávku a pálil, ale iba do pozorného Kozáčika. Riadna hracia doba sa končí.
 
89
Stochovi teraz center z pravej strany absolútne nevyšiel a lopta nenašla nikoho z našich chlapcov. Pred nami je záverečná minúta riadnej hracej doby.
 
88
Slovensko ešte ostáva na útočnej polovici, kde Ďuriš na pravom krídle vybojoval faul. Naši chlapci sa nemajú kam ponáhľať.
 
87
Slovensko sa rýchlo presunulo na opačnú polovicu trávnika. Tam chcel nebezpečenstvo pre Pjatova vymyslieť Gyömbér, ale bez úspechu.
 
86
Rakyckyj sa chopil rozohrania priameho kopu. Volil veľmi prudkú strelu, ktorá ešte pred Kozáčikom odskočila od trávnika, ale náš gólman si dal pozor a pri pravej žrdi dobre zasiahol.
 
85
Ukrajina sa presunula do útoku, kde sa Rotaň tlačil stredom priamo na šestnástku slovenského tímu. Slováci v poslednej chvíli faulovali, hostia bude mať k dispozícii skutočne nepríjemnú štandardku.
 
84
Striedanie v tíme Slovenska: z ihriska odchádza Róbert Mak, prichádza Miroslav Stoch.
 
83
Slovensko vytlačilo súpera pred Pjatova a predviedlo tam skutočne peknú ativitu, no faulom ju zatiaľ nekorunovalo. Pred nami je spoločne s nadstaveným časom ešte približne desať minút.
 
82
Slovensko napokon vybojovalo ešte jednu štandardku, tentokrát z opačnej strany. Zahrával ju Hamšík, v šestnástke trafil Škrtela a od neho sa lopta odrazila k Makovi. Ten bez prípravy pálil, ale iba vysoko nad bránku.
 
81
Mak to skúsil centrom priamo pred bránku, kde si Pjatov veľmi dobre vybehol a pokus nášho tímu pohodlne vyboxoval. Ukrajina sa skvele ubránila.
 
81
Slovensko po ľavej strane popri čiare prešlo až do útoku, kde Mak vedľa šestnástky vybojoval fual a aj štandardku.
 
80
Slovensko loptu do útoku nedostalo a opäť sa iba bráni. Slovenskí futbalisti sa stiahli na svoju polovicu, Ukrajina stále dobiedza. Pred nami je posledných desať minút riadnej hracej doby.
 
79
Žltú kartu dostáva Jevhen Konopljanka, ktorý sa pokúšal natlačiť úplne pred bránku Kozáčika, kde teatrálne padol, za čo je právom potrestaný.
 
78
Slovensko po rohovom kope neuspelo a neprišlo ani zakončenie zo strany domácich hráčov. Ukrajinci si vydýchli a po rušných minútach pred svojou bránkou sa budú chcieť presunúť do útoku.