koniec Slovensko – Ukrajina
0:0
(0:0)
Komentuje: Dávid Švec
 
90+2
Žltú kartu dostáva Taras Stepanenko, ktorý zbytočne podržal Ďuriša. Slovensko má duel pod kontrolou.
 
90+1
Striedanie v tíme Ukrajiny: z ihriska odchádza Artem Kravec, prichádza Oleksandr Hladkij.
 
86
86. Priamy kop Ukrajiny.
 
86
Rakyckyj sa chopil rozohrania priameho kopu. Volil veľmi prudkú strelu, ktorá ešte pred Kozáčikom odskočila od trávnika, ale náš gólman si dal pozor a pri pravej žrdi dobre zasiahol.
 
84
Striedanie v tíme Slovenska: z ihriska odchádza Róbert Mak, prichádza Miroslav Stoch.
 
79
79. Žltá karta
 
79
Žltú kartu dostáva Jevhen Konopljanka, ktorý sa pokúšal natlačiť úplne pred bránku Kozáčika, kde teatrálne padol, za čo je právom potrestaný.
 
Artem Kravec (UKR)
 
74
Ukrajina sa takmer ujala vedenia! Kravec sa predral pomedzi Škrtela a Hubočana, ale aj napriek tomu pálil, no už veľmi dobre tiesnený Hubočanom iba tesne vedľa pravej žrde Kozáčika.
 
66
Striedanie v tíme Slovenska: z ihriska odchádza Róbert Vittek, prichádza Martin Jakubko.
 
62
62. Marek Hamšík (SVK)
 
53
Slovensko sa bleskovo presunulo do útoku a vybojovalo si svoju druhú strelu na bránku v tomto zápase! Kucka pálil tesne spoza hranice šestnástky, ale po zemi mieril iba do stredu bránky.
 
51
Vynútené striedanie v tíme Slovenska: z ihriska odchádza Peter Pekarík, prichádza Kornel Saláta.
 
50
Peter Pekarík stále leží na hracej ploche a nevyzerá to pre neho príjemne. Hra je prerušená už tri minúty.
 
49
Peter Pekarík stále leží na trávniku, ale pokračovať určite nebude. Lekár slovenského tímu už privolal aj nosidlá. Kozák musí chystať striedanie.
 
48
48. Peter Pekarík (SVK)
 
48
Na trávniku to vôbec nevyzerá príjemne. Pekarík sa snažil odhlavičkovať loptu smerujúcu k bránke, ale pošmykol sa na trávniku a padol rovno na ľavé rameno. Na scéu musí prísť lekár.
 
47
Žltú kartu dostáva Norbert Gyömbér, ktorý pri útočení zbytočne fauloval Fedeckija. Gyömbér sa touto žltou kartou vyradil z najbližšieho zápasu.
 
39
Slováci zahrali štandardku nacvičeným signálom. Kucka poslal loptu po zemi na Maka, no tomu iba tesne preskočila dopredu a dostihnúť ju už nestihol.
 
38
Vittek sa veľmi dobre uvoľnil, ale do jeho pokusu o prihrávku sa rukou vysunul Rybalka, ktorý už jednu žltú kartu má. Rozhodca bol teraz veľmi zhovievavý a neudelil mu druhú, no Slovensko bude rozohrávať zaujímavú štandardku tesne spoza šestnástky.
 
21
Žltú kartu dostáva Serhij Rybalka, ktorý v poslednej chvíli zastavil prenikajúceho Maka. Slovensko bude zahrávať tretí priamy kop v zápase.
 
20
Slovensko rýchlo prenieslo hru na opačnú stranu, Vittek tam presunul loptu Kuckovi a ten prudko pálil. Opäť to bola strela spoza šestnástky, ale opäť skončila iba nad brvnom.
 
19
Ukrajina sa presunula do útoku a vôbec to tam nemyslela zle! Fedeckij sa z pozície obrancu na moment presunul do útoku, kde našiel Jarmolenka, ktorý pálil z hranice šestnástky, ale mieril iba nad brvno.
 
17
17. Marek Hamšík (SVK)
 
17
Slovensko sa po Škrtelovom nákope dostalo na útočnú polovicu, kde si Hamšík našiel dokonalý kúsok priestoru medzi obranu a takmer otvoril skóre zápasu! Hamšíkova strela smerovala pod brvno, ale Pjatov skvele vyskočil a vyrazil ju na rohový kop.
 
11
Žltú kartu dostáva Marek Hamšík, ktorý poslal k zemi Fedeckija. Náš hráč sa následne ospravedlnil, no karta za dotyk súperových nôh ho neminula.
 
10
10. Jevhen Konopljanka (UKR)
 
10
Slováci sa napokon cez prehustený stred do útoku vôbec nedostali a naopak, o loptu prišli. Konopljanka to urobil parádne, vnikol do šestnástky a spoza obrany technicky vystrelil, pročom jeho rana skončila iba tesne vedľa ľavej žrde.