koniec po predl. USA – Slovensko
4:5
(0:2, 1:2, 3:0 - 0:1)
Komentuje: Ivan Harčár
 
63:56
Slovensko dalo gól! Je rozhodnuté! MILOŠ KELEMEN potvrdil svoje kvality pred bránkou a skvelo tečoval nastrelenie Šimona Nemca. Napokon berieme dva body, a to je povzbudenie do ďalších bojov. Asistencie: Martin Pospíšil a Šimon Nemec.
 
56:38
USA dalo gól! Katastrofa je na svete. Veľmi sme sa stiahli, to je zlé. LUKE HUGHES skvelo trafil do siete zápästím spoza Fehérváryho. Hlavajovi strela tesne minula lapačku. Asistencia: Jake Sanderson.
 
53:56
USA dalo gól! Stáva sa to, čo si nikto z nás neželal. USA naďalej odkrojuje z nášho náskoku. Prehráva už iba 3:4. BRADY TKACHUK najskôr vykúpal Kocha a po ňom aj Hlavaja, ktorému nasadil jasle. Asistencia: Shane Pinto.
 
44:32
USA dalo gól! Kelemen po výbornej práci, keď obral Jonesa, zapojil k sebe Regendu, ale táto súhra nepriniesla gólovú odmenu. USA z rýchleho brejku udrela. SHANE PINTO našiel medzeru medzi nohami Hlavaja. Asistencie: Joel Farabee a Trevor Zegras.
 
28:47
Slovensko dalo gól! Americký brankár Nedeljkovic nemal ideálny výhľad. To veľmi dobre vedel obranca PATRIK KOCH. Silná strela zápästím rozvlnila sieť. USA mení gólmanov. Asistencia: Martin Pospíšil.
 
27:03
Slovensko dalo gól! Znovu vyhrávame o dva góly. Nechytateľnú delovku vyslal spoza ľavého kruhu ŠIMON NEMEC. Asistencie: Martin Fehérváry a Martin Pospíšil.
 
24:48
USA dalo gól! Nemec ostal osamotený pred odkrytou bránkou Hlavaja. Proti nemu pálil MATTHEW BOLDY a náš obranca jednoducho nemal šancu niečo s tým urobiť. Asistencie: Luke Hughes a Johnny Gaudreau.
 
11:26
Slovensko dalo gól! Tatar využil chybu súpera v našej obrannej tretine. Rýchlo vyštartoval do prečíslenia s LIBOROM HUDÁČKOM, ktorý komfortne dorazil puk za chrbát Nedeljkovica. Asistencia: Tomáš Tatar.
 
03:17
Slovensko dalo gól! MILOŠ KELEMEN si výborne nakorčuľoval pred bránku, kde bol chvíľku sám. Kudrnovu nahrávku pretavil na gól bekhendom. Asistencie: Andrej Kudrna a Matúš Sukeľ.