koniec Slovensko – Luxembursko
3:0
(3:0)
Komentuje: Tomáš Schügerl
 
39
Slovensko dalo gól!
Tak to je niečo úžasné, naši krajní obrancovia rozobrali obranu hostí a už je to rozdielom triedy! Peter Pekarík najprv vyviezol loptu z pravej strany až do stredu, kde ju nahral Hubočanovi. Pekarík pokračoval v nábehu do šestnástky, Hubočan mu tam poslal presnú prihrávku a PETER PEKARÍK obstrelil padajúceho Jouberta!
 
21
Slovensko dalo gól!
Tak to je fantastické, už vedieme o dva góly a hneď sa bude hrať o niečo ľahšie! Obrovská radosť v Žiline! Tomáš Hubočan vyslal od pravej postrannej čiary vysokú krížnu prihrávku, sprvoti to vyzeralo nenápadne, potom sa však maličký VLADIMÍR WEISS pohybom odpútal od statických obrancov hostí, obtočil sa s loptou v šestnástke a presnou krížnou strelou umiestnil loptu k protiľahlej žrdi!
 
10
Slovensko dalo gól!
Je to tam, Slovensko strieľa tak dôležitý rýchly vedúci gól! Základom bola fantastická štandardka – Ján Ďurica nádherne vystrelil a Joubert vytlačil tvrdú strelu len na brvno. Už-už sa zdalo, že to obrancovia hostí po odrazenej lopte v šestnástke zvládnu, proti nim sa ale presadil dôrazný ADAM NEMEC a strelou k bližšej žrdi otvoril skóre!