koniec Slovensko – Luxembursko
3:0
(3:0)
Komentuje: Tomáš Schügerl
 
86
Martin Škrtel takticky fauloval Gersona, za čo vidí žltú kartu. Tento verdikt poriadne rozčúlil Jána Kozáka, ktorý potom diskutoval aj so štvrtým rozhodcom.
 
81
Po rohu to vyzeralo veľmi nebezpečne! Center preletel popred bránou, kde naň nedosiahli Škrtel ani Nemec! Na vzdialenejšej žrdi sa potom pri snahe o dorážku zrazili dvaja naši hráči, našťastie bez následkov.
 
80
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Miroslav Stoch, prichádza Stanislav Šesták.
 
78
Striedanie v tíme Luxembursko: z ihriska odchádza Stefano Bensi, prichádza Tom Laterza.
 
75
Naši si vzadu komplikujú situáciu! Joachim si tam prebral ich nepresnú prihrávku a dostával sa do dobrej pozície v šestnástke, Hrošovský ho tam zozadu odzbrojil na hrane pravidiel, penalta z toho nie je! Následne ešte zbytočne kľučkoval Ďurica, všetko vyriešil ráznym odkopom Škrtel!
 
70
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Vladimír Weiss, prichádza Róbert Mak.
 
69
Nebezpečná akcia v podaní hostí! Bensi najprv tvrdo odzbrojil od lopty Pekaríka, aby sa potom prepracoval až pred Kozáčika, kde sa už chystal zblízka zakončiť, napokon mu loptu spod nohy odkopol skvelým sklzom Škrtel!
 
64
Striedanie v tíme Luxembursko: z ihriska odchádza Maurice Deville, prichádza Ben Payal.
 
62
Kapitán hostí Mario Mutsch je za faul na Weissa napomínaný žltou kartou.
 
59
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Juraj Kucka, prichádza Patrik Hrošovský.
 
53
Nemec sklepol dlhú loptu na hrote útoku, čím založil nebezpečnú postupnú akciu nášho tímu! Na jej konci sa v šestnástke uvoľnil Hamšík a strieľal zblízka k žrdi, obranca zablokoval na roh!
 
51
Striedanie v tíme Luxembursko: z ihriska odchádza Dwayn Holter, prichádza Daniel Da Mota.
 
45
Okulahodiaca akcia slovenského tímu! Hamšík vyslal zo stredu poľa oblúčik na pravú stranu k Weissovi, ten si ešte obhodil obrancu a zakončoval sám proti výrazne vybehnutému Joubertovi. Snažil sa ho prehodiť, brankár hostí s námahou loptu vo výskoku kryl!
 
43
A mohlo to byť o štyri! Po dlhej prihrávke z hĺbky poľa vybehol pred šestnástku proti Weissovi Joubert, loptu síce zasiahol, ale poslal len ku Stochovi. Ten mal pred sebou na okamih odkrytú bránu, Joubert sa ale veľmi dobre vrátil a na hranici šestnástky loptu vyrazil do bezpečia!
 
Peter PEKARÍK - 3:0
 
39
Slovensko dalo gól!
Tak to je niečo úžasné, naši krajní obrancovia rozobrali obranu hostí a už je to rozdielom triedy! Peter Pekarík najprv vyviezol loptu z pravej strany až do stredu, kde ju nahral Hubočanovi. Pekarík pokračoval v nábehu do šestnástky, Hubočan mu tam poslal presnú prihrávku a PETER PEKARÍK obstrelil padajúceho Jouberta!
 
36
Maurice Deville vidí za spomínaný zákrok na Kucku žltú kartu.
 
30
Pravý obranca Slovenska Peter Pekarík fauloval pri čiare Bensiho, od rozhodcu za to vidí žltú kartu.
 
Schnell
 
25
A po rohu mohlo byť znížené! Po peknom centri si na päťke najvyššie vyskočil Schnell a na naše šťastie namieril presne do stredu brány, kde v náročnej pozícii loptu kryl skvelý Kozáčik!
 
Vladimír WEISS - 2:0
 
21
Slovensko dalo gól!
Tak to je fantastické, už vedieme o dva góly a hneď sa bude hrať o niečo ľahšie! Obrovská radosť v Žiline! Tomáš Hubočan vyslal od pravej postrannej čiary vysokú krížnu prihrávku, sprvoti to vyzeralo nenápadne, potom sa však maličký VLADIMÍR WEISS pohybom odpútal od statických obrancov hostí, obtočil sa s loptou v šestnástke a presnou krížnou strelou umiestnil loptu k protiľahlej žrdi!
 
16
A mohli sme viesť o dva góly! Kucka perfektne potiahol loptu dopredu po ľavej strane, prihral späť na Weissa, ktorý mal výborný štart na loptu a okamžite sa s ňou predral do šestnástky, jeho krížnu strelu kryl s námahou Joubert!
 
Adam NEMEC - 1:0
 
10
Slovensko dalo gól!
Je to tam, Slovensko strieľa tak dôležitý rýchly vedúci gól! Základom bola fantastická štandardka – Ján Ďurica nádherne vystrelil a Joubert vytlačil tvrdú strelu len na brvno. Už-už sa zdalo, že to obrancovia hostí po odrazenej lopte v šestnástke zvládnu, proti nim sa ale presadil dôrazný ADAM NEMEC a strelou k bližšej žrdi otvoril skóre!
 
5
Nádherná akcia Slovenska! Šikovný Vladimír Weiss sa uvoľnil na ľavej strane a vysunul kolmicou do šestnástky Hamšíka, ten ešte hľadal pred päťkou voľného Nemca, pred ktorým v poslednej chvíli odkopol Schnell!