po s.n. (0:1) Slovensko – Dánsko
3:4
(0:1, 0:2, 3:0 - 0:0)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
65:00
V samostatných nájazdoch zvíťazilo Dánsko. Rozhodujúci bol presný zásah MORTENA GREENA.
 
51:53
Slovensko dalo gól! Je vyrovnané. Zverenci Zdena Cígera bleskovo využili presilovku a stále budú mať výhodu dvojminútovej početnej prevahy. Pohotovým príklepom skóroval MICHEL MIKLÍK, ktorý nedal šancu Dahmovi. Asistencie: Peter Čerešňák, Vladimír Dravecký.
 
46:05
Slovensko dalo gól! Našim hokejistom vyšla podobná kombinácia ako pred približne minútou. Marcel Haščák opäť zakončoval spomedzi kruhov, no tentoraz MÁRIO BLIŹŇÁK úspešne dorážal a dotlačil puk za Dahma. Asistencie: Marcel Haščák, Vladimír Dravecký.
 
41:22
Slovensko dalo gól! Rýchle zníženie by ešte mohlo prebrať výber Zdena Cígera. Delovkou od modrej čiary sa presadil obranca MARTIN GERNÁT. Asistencie: Michel Miklík, Marcel Haščák.
 
39:58
Dánsko dalo gól! Toto bude definitíve klinec do slovenskej rakvy. Síce je len záver druhej tretiny, no inkasovaný gól v tomto čase je pre vývoj duelu kľúčový. V prečíslení dvoch na jedného našiel Oliver Lauridsen MORTENA POULSENA, ktorý nemal problém trafiť odkrytú sieť. Asistencie: Oliver Lauridsen, Morten Green.
 
24:46
Dánsko dalo gól! Slovenskí hokejisti najskôr pohrozili z krídelnej akcie, ale potom sa nestihli vrátiť do obrany a druhýkrát inkasovali. Mathias Bau Hansen našiel pred bránou voľného PATRICKA RUSSELLA, ktorý namieril do odkrytej siete. Asistencia: Mathias Bau Hansen.
 
16:20
Dánsko dalo gól! Morten Gren v jednej výbornej príležitosti zaváhal, ale o pár sekúnd neskôr prišiel puk k voľnému NICHLASOVI HARDTOVI, ktorý po ideálnej nahrávke na ľavý kruh vypálil príklepom priamo pod brvno. Asistencie: Frederik Storm, Morten Green.