koniec Nórsko – Bielorusko
2:3
(0:1, 1:2, 1:0)
Komentuje
 
54:09
Tak to je komplikácia. Presilovka Nórska končí, Martinsen inkasuje menší trest za hrubosť, hráme 4 na 4.
 
53:15
Nóri znovu zatlačili Bielorusov pred ich bránou a získavajú výhodu presilovej hry! Na trestnú lavicu odchádza Dmitrij Korobov za podrazenie.
 
42:05
Zaujímavý okamih, Nóri sa môžu dotiahnuť na rozdiel jediného gólu v presilovej hre! Na trestnú lavicu si za podrazenie Olimba v strednom pásme sadá A. Kosticyn za podrazenie!
 
30:20
Nóri si dnes sami škodia hlúpymi faulami, teraz prišiel ďalší z kategórie nezmyselných zákrokov z územia v rohu klziska. Na trestnú lavicu si sadá Ole-Kristian Tollefsen, inkasuje menší trest za držanie.
 
26:20
Uvidíme ďalšiu bieloruskú presilovú hru! Na trestnú lavicu smeruje za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Alexander Bonsaksen, je to dokonca trest 2+2 minúty!
 
19:51
Nórom sa to vyčkávanie nevyplatilo, prišli o puk a budú pykať. Aleksander Bonsaksen inkasuje menší trest za nebezpečnú výstroj, úprimne som si na tom druhom konci klziska nevšimol, o čo presne šlo. Nasleduje bieloruská presilovka.
 
16:58
Nórsky tlak umocní presilovka! Jevenko inkasuje menší trest za nedovolené bránenie.
 
13:02
Nórska presilová hra sa končí, Thoresen inkasuje menší trest za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou, bude sa hrať 4 na 4.
 
12:08
Nóri začnú presilovku po reklamnej prestávke, za hákovanie si menší trest odsedí Sergej Drozd.
 
06:29
Morten Ask sa pred nórskou bránou previnil sekaním, inkasuje za to menší trest a my budeme sledovať bieloruskú presilovku.