koniec Nórsko – Bielorusko
2:3
(0:1, 1:2, 1:0)
Komentuje
 
45:13
Nórsko dalo gól!
Tak predsa len, Nóri znižujú a ešte to bude v závere dramatické! Využívajú svoj nápor a doťahujú sa na rozdiel jediného gólu. Od modrej čiary strieľal smerom do pravého horného rohu MATTHIAS NORSTEBO, Lalandovi clonil vlastný spoluhráč Korobov a tak brankár Bieloruska nestihol zasiahnuť, puk skončil v jeho sieti!
Asistencia: Patrick Thoresen
 
32:20
Nórsko dalo gól!

Tak Nóri predsa len rozradostnili ČEZ Arénu a vykresali iskričku nádeje. Mathis Olimb šikovne nahrával spoza brány k bližšej žrdi PATRICKOVI THORESENOVI, Lalande nebol dobre zorientovaný a sústredil sa na vzdialenejšiu žrď a tak sa len obhliadol, ako puk končí v jeho sieti!
Asistencie. Mathis Olimb, Jonas Holös
 
32:03
Bielorusko dalo gól!
Dámy a páni, zdá sa, že Bielorusi nenechávajú nič na náhodu a slovenské šance na štvrťfinále sa posúvajú do roviny science-fiction. Nóri bránili v oslabení s veľkou rezervou, Kaľužnij pohodlne našiel z ľavej strany pred bránou ANDREJA KOSTICYNA, ktorý ešte pohodlnejšie nikým nekrytý trafil do pravého horného rohu!
Asistencie. Alexej Kaľužnij, Andrej Stepanov
 
29:01
Bielorusko dalo gól!
Bielorusko je dnes mimoriadne efektívne, vyslalo siedmu strelu na bránu a dáva druhý gól! To samozrejme znamená, že Nóri musia skórovať trikrát, aby ešte dali nádej slovenskému tímu. Základom gólu bola skvelá práca S. Kosticyna medzi kruhmi, sťahovačkou sa tam zbavil obrancu a ešte perfektne vysunul na pravej strane pred bránou DMITRIJHO KOROBOVA, ktorý prestrelil Haugena pomedzi jeho betóny!
Asistencie: Sergej Kosticyn, Alexej Kaľužnij
 
07:29
Bielorusko dalo gól! Bielorusi hrajú presilovky veľmi dobre a teraz sa o tom presvedčili aj Nóri! Dôležitý okamih, Bielorusko sa dostáva do vedenia a je tak o niečo bližšie k postupu do štvrťfinále! Perfektná kombinácia prvej formácie – Andrej Kosticyn prihral na pravú stranu pásma bratovi Sergejovi, ten ešte nezištne vrátil znovu krížnou prihrávkou ALEXEJOVI KAĽUŽNIJMU, ktorý trafil popri presúvajúcom sa Haugenovi!
Asistencie: Sergej Kosticyn, Andrej Kosticyn