koniec po predl. USA – Slovensko
5:4
(2:0, 2:4, 0:0 - 1:0)
Komentuje
 
64:32
USA dalo gól!
Tak to je veľká škoda, ešte pred samostatnými nájazdmi prehrávame zápas v predĺžení! JACK EICHEL sa uvoľnil v našom pásme, vystrelil z otočky z pravého kruhu, Hudáček takmer nič nevidel a puk napokon skončil pod jeho brvnom a následne v sieti!
Bez asistencie.
 
39:08
USA dalo gól!
Sledujeme skutočne dramatický zápas, Američania našu eufóriu veľmi rýchlo krotia a padá už ôsmy gól zápasu! Redmond strieľal od modrej čiary, jeho polovysokú strelu ešte pred Hudáčkom vo vzduchu tečoval CHARLIE COYLE a puk prešiel cez Hudáčkove betóny do siete!
Asistencie: Zach Redmond, Anders Lee
 
38:22
Slovensko dalo gól!
Toto bolo niečo excelentné, jednoducho paráda! Krásna hokejová akcia – Graňák videl na útočnej modrej čiare voľného Bartoviča, adresoval mu presnú prihrávku cez pol klziska, MILAN BARTOVIČ si puk spracoval, prešiel do pásma a po forehandovom blafáku zavesil puk pod brvno!
Asistencia: Dominik Graňák
 
36:27
Slovensko dalo gól!
Neuveriteľné, za 10 minút sme stiahli trojgólovú stratu a ostravská aréna je v absolútnej eufórii! Naši v týchto chvíľach predvádzajú parádne predstavenie! Ďaloga strieľal od modrej čiary, Hellebuyck puk len vyrazil pred seba, kde bol dobre postavený VLADIMÍR DRAVECKÝ a bekhendom trafil do odkrytej časti brány!
Asistencia: Marek Ďaloga, Tomáš Kopecký
 
30:36
Slovensko dalo gól!
Skvelé, strieľame ďalší gól a aj naďalej znižujeme americký náskok! Mali sme aj trochu šťastia, to ale k hokeju patrí. Gáborík zaviezol puk za bránu a prihral na ľavý kruh ADAMOVI JÁNOŠÍKOVI, ktorý puk len tak zasiahol z bekhendu a vyslal ho na bránu, Redmond tam pred Hellebuyckom ešte zmenil smer strely tak, že puk skončil v pravom hornom rohu brány!
Asistencia: Marián Gáborík, Michal Sersen
 
26:29
Slovensko dalo gól!
Slovenská presilovka rezultuje v náš prvý gól, sťahujeme náskok USA na dva góly! Presilovku sme hrali dobre, Američanov sme nepustili k puku. Meszároš posunul puk na ľavý kruh Draveckému, ten vystrelil a MARIÁN GÁBORÍK puk pred bránou jemne tečoval popri Hellebuyckovi do siete!
Asistencie: Vladimír Dravecký, Andrej Meszároš
 
20:27
USA dalo gól!
Akoby mimovoľne hala zaregistrovala tretí americký gól, USA majú znovu skvelý nástup do tretiny! Naša obrana ešte zrejme zostala v šatni, Faulk mal na modrej dostatok času i priestoru, vystrelil nad ľadom smerom k ľavej žrdi a jeho pokus ešte pred Hudáčkom nechytateľne tečoval ANDERS LEE!
Asistencie: Justin Faulk, Nick Bonino
 
04:11
USA dalo gól!
Zdá sa, že Američania chcú s nami v úvode urobiť krátky proces, čím si tak môžu poistiť prvenstvo v skupine. Videli sme však skutočne krásny gól – Eichel v presilovke našiel krížnou prihrávkou cez celé pásmo na ľavej strane SETHA JONESA a ten sa trafil presne pod brvno Lacovej brány, ktorý sa už nestihol presunúť!
Asistencie: Jack Eichel, Trevor Lewis
 
02:36
USA dalo gól!
Teraz už však gól USA bez diskusie platí a Američania sa hneď v úvode dostávajú do vedenia! Moore vyslal tvrdú strelu od modrej čiary, Lacovi ešte clonil BEN SMITH a práve ten jemne zmenil smer strely tak, že puk skončil za Lacom!
Asistencie: John Moore, Mark Arcobello